قیمت سکه و ارز
۱۴۰۵/۰۱/۲۰ - ۰۰:۰۰

یمن: حزب‌الله را تنها نخواهیم گذاشت

یک مسئول بلندپایه یمنی تاکید کرد که حزب‌الله در میدان تنها نخواهد ماند و صنعاء در کنار مقاومت اسلامی لبنان خواهد ایستاد.

یمن: حزب‌الله را تنها نخواهیم گذاشت

به گزارش سراج24؛شبکه المیادین به نقل از منبع بلندپایه یمنی اعلام کرد که صنعا همچنان دست به ماشه است زیرا می‌داند که توافقات جنایتکاران صهیونیست تنها مرکبی بر روی کاغذ است.


وی با بیان اینکه یمن با لبنان است و حزب‌الله در میدان تنها نخواهد ماند، گفت که نمی‌توان تخریب لبنان و هدف گرفتن حزب‌الله را پذیرفت و یمن برای مراحل آتی مقابله با دشمن صهیونیست آماده است.


این مسئول یمنی و المیادین گفت که حزب‌الله هر آنچه در توان داشت را برای فلسطین در طبق اخلاص گذاشت از جمله شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل این جنبش، اینگونه وفاداری به مسئله فلسطین کم نظیر است.


وی تصریح کرد: فاداری در برابر حزب‌الله ایجاب می‌کند که در هرگونه نبردی در کنار آنها بایستیم، یمن معتقد است که جنگ با رژیم جنایتکار صهیونیست نبرد همه امت اسلامی است.


ساعتی پیش هم شبکه الجزیره به نقل از مسئول بلندپایه ایرانی اعلام کرد که تهران در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و نقض شروط آتش‌بس، این رژیم را مجازات خواهد کرد.


این مسئول ایرانی تصریح کرد که آتش‌بس منطقه‌ را شامل می‌شود و اسرائیل به پیمان‌شکنی معروف است و تنها گلوله جلوی آن را می‌گیرد.


رژیم صهیونیستی از صبح امروز با نقض آتش‌بس، مناطق گسترده‌ای از لبنان را آماج حملات هوایی قرار داده که طی آن، صدها شهروند لبنانی به شهادت رسیده و زخمی شده‌اند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••